Våra tjänster

Vi visar hur din idé blir i verkligheten. 3D-modellen blir en digital prototyp av din produkt, bostad eller område. Vi erbjuder dessutom programmeringstjänster och utvecklar digitala verktyg som underlättar ditt möte med marknaden.

Bostäder

Vi är proffs på digital bostadspresentation. Vi tar fram verklighetstrogna bilder, filmer och säljstödslösningar som anpassas för rätt målgrupp och säljkanal. Flera av oss är arkitekter så vi har bra förståelse för hur man visar arkitekturen på bästa sätt.


Tjänster:

Produkter

Digitalt framtagna bilder blir allt vanligare för att visa befintliga produkter eller sådant som ännu inte finns i verkligheten. En 3D-modell kan placeras var som helst, ljuset är ställbart och du har friheten att lätt kunna uppdatera när du behöver.


Tjänster:

Offentlig miljö

Vi gör det lättare att se in i framtiden. Hur ser det nya kontorslandskapet ut eller hur blir den nya mötesplatsen i city? Vi tar dina idéer vidare. Prova dig fram till rätt färgställning och rätt möblering.


Tjänster:

Konfiguratorer

Vi tar fram digitala säljstöd som byggs efter dina behov. Vi gör pedagogiska verktyg som ger dig möjlighet att testa olika material och färger, eller en bostadsväljare som visar vilka lägenheter som finns till försäljning i ett flerfamiljshus. Beskriv ditt behov så tar vi fram en lösning som passar marknaden.


Tjänster: