Om oss

Visualisera har en bred kompetens. Flera av oss är arkitektutbildade och har gedigen kunskap om branschen. Vårt arkitektkunnande kompletteras med mångårig erfarenhet av CAD, 3D, och programmering. För att kvalitetssäkra och ha full kontroll över produktionerna utförs allt på hemmaplan, det vill säga på vårt kontor i centrala Malmö. Med allt under samma tak är det också lättare för oss att ta såväl miljömässigt som socialt ansvar.

Företaget startades 2001 och sedan dess har vi fokuserat på presentation av byggnation, arkitektur och inredning på den nordiska marknaden. Vår repertoar sträcker sig från interiöra och exteriöra bilder till VR-presentationer och säljstödsappar för smartphones och läsplattor.

Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest framträdande företag inom bygg- och inredningsbranschen, många av dem har arbetat tillsammans med oss sedan starten.

Vi uppskattas för att vi arbetar snabbt och för att vi tar ansvar för hela processen – från idé till färdigt resultat. Och som sagt – allt görs hos oss.

 

Cookie-policy